Calendar Fixed Activity issues with Calendar

nik

Well-Known Member
With latest 2.1 version of this I see this in my XF activity widget (though no such blank activity exists). This happened after I posted an event (with link to a forum).

ccf1.png
 

nik

Well-Known Member
2.1 new test event I see 2 of these:

  • ErrorException: Template error: Template public:nf_calendar_news_feed_item_nf_calendar_event_insert is unknown
  • src/XF/Template/Templater.php:618
  • Generated by: Nik
  • Oct 20, 2019 at 1:12 PM
Stack trace
#0 [internal function]: XF\Template\Templater->handleTemplateError(512, 'Template public...', '/home/nginx/dom...', 618, Array)
#1 src/XF/Template/Templater.php(618): trigger_error('Template public...', 512)
#2 src/XF/Template/Templater.php(566): XF\Template\Templater->getTemplateData('public', 'nf_calendar_new...')
#3 src/XF/Template/Templater.php(1314): XF\Template\Templater->getTemplateCode('public', 'nf_calendar_new...')
#4 src/XF/NewsFeed/AbstractHandler.php(102): XF\Template\Templater->renderTemplate('nf_calendar_new...', Array)
#5 src/XF/Entity/NewsFeed.php(79): XF\NewsFeed\AbstractHandler->render(Object(XF\Entity\NewsFeed))
#6 [internal function]: XF\Entity\NewsFeed->render()
#7 src/XF/Template/Templater.php(999): call_user_func_array(Array, Array)
#8 internal_data/code_cache/templates/l1/s7/public/news_feed_macros.php(34): XF\Template\Templater->method(Object(XF\Entity\NewsFeed), 'render', Array)
#9 src/XF/Template/Templater.php(701): XF\Template\Templater->{closure}(Object(ThemeHouse\XPress\XF\Template\Templater), Array, Array)
#10 internal_data/code_cache/templates/l1/s7/public/news_feed_macros.php(12): XF\Template\Templater->callMacro('news_feed_macro...', 'feed_item', Array, Array)
#11 src/XF/Template/Templater.php(701): XF\Template\Templater->{closure}(Object(ThemeHouse\XPress\XF\Template\Templater), Array, Array)
#12 internal_data/code_cache/templates/l1/s7/public/at_law_widget.php(22): XF\Template\Templater->callMacro('news_feed_macro...', 'feed_row', Array, Array)
#13 src/XF/Template/Templater.php(1315): XF\Template\Templater->{closure}(Object(ThemeHouse\XPress\XF\Template\Templater), Array)
#14 src/XF/Widget/WidgetRenderer.php(62): XF\Template\Templater->renderTemplate('at_law_widget', Array)
#15 src/XF/Widget/WidgetRenderer.php(67): XF\Widget\WidgetRenderer->render()
#16 src/XF/Template/Templater.php(1634): XF\Widget\WidgetRenderer->__toString()
#17 internal_data/code_cache/templates/l1/s7/public/forum_list.php(217): XF\Template\Templater->widgetPosition('forum_list_side...', Array)
#18 src/XF/Template/Templater.php(1315): XF\Template\Templater->{closure}(Object(ThemeHouse\XPress\XF\Template\Templater), Array)
#19 src/XF/Template/Template.php(24): XF\Template\Templater->renderTemplate('forum_list', Array)
#20 src/XF/Mvc/Renderer/Html.php(48): XF\Template\Template->render()
#21 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(418): XF\Mvc\Renderer\Html->renderView('XF:Forum\\Listin...', 'public:forum_li...', Array)
#22 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(400): XF\Mvc\Dispatcher->renderView(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#23 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(360): XF\Mvc\Dispatcher->renderReply(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#24 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(53): XF\Mvc\Dispatcher->render(Object(XF\Mvc\Reply\View), 'html')
#25 src/XF/App.php(2178): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#26 src/XF.php(390): XF\App->run()
#27 index.php(20): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#28 {main}
Request state
array(4) {
["url"] => string(1) "/"
["referrer"] => string(60) "https://mysite.com/threads/test-event.31691/"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

NixFifty

Administrator
Staff member
Merged these because they look to be the same issue whereby there's a template missing.
 
Top