Ozzy47

Member
When the addon is disabled, I received this error:

  • ErrorException: Template error: Method canAccessTicketQueue is not callable on the given object (XENTR\ResourceDownloaders\XF\Entity\User)
  • src/XF/Template/Templater.php:994quote

Stack trace
#0 [internal function]: XF\Template\Templater->handleTemplateError(512, 'Method canAcces...', '/home/snog/publ...', 994, Array)
#1 src/XF/Template/Templater.php(994): trigger_error('Method canAcces...', 512)
#2 internal_data/code_cache/templates/l1/s14/public/nf_tickets_staff_bar_macros.php(31): XF\Template\Templater->method(Object(XENTR\ResourceDownloaders\XF\Entity\User), 'canAccessTicket...', Array)
#3 src/XF/Template/Templater.php(701): XF\Template\Templater->{closure}(Object(Snog\Avatar\XF\Template\Templater), Array, Array)
#4 internal_data/code_cache/templates/l1/s14/public/OzzModz_StaffWidget.php(68): XF\Template\Templater->callMacro('nf_tickets_staf...', 'menu', Array, Array)
#5 src/XF/Template/Templater.php(1315): XF\Template\Templater->{closure}(Object(Snog\Avatar\XF\Template\Templater), Array)
#6 src/XF/Widget/WidgetRenderer.php(62): XF\Template\Templater->renderTemplate('OzzModz_StaffWi...', Array)
#7 src/XF/Widget/WidgetRenderer.php(67): XF\Widget\WidgetRenderer->render()
#8 src/XF/Template/Templater.php(1634): XF\Widget\WidgetRenderer->__toString()
#9 internal_data/code_cache/templates/l1/s14/public/forum_list.php(206): XF\Template\Templater->widgetPosition('forum_list_side...', Array)
#10 src/XF/Template/Templater.php(1315): XF\Template\Templater->{closure}(Object(Snog\Avatar\XF\Template\Templater), Array)
#11 src/XF/Template/Template.php(24): XF\Template\Templater->renderTemplate('forum_list', Array)
#12 src/XF/Mvc/Renderer/Html.php(48): XF\Template\Template->render()
#13 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(418): XF\Mvc\Renderer\Html->renderView('XF:Forum\\Listin...', 'public:forum_li...', Array)
#14 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(400): XF\Mvc\Dispatcher->renderView(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#15 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(360): XF\Mvc\Dispatcher->renderReply(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#16 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(53): XF\Mvc\Dispatcher->render(Object(XF\Mvc\Reply\View), 'html')
#17 src/XF/App.php(2178): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#18 src/XF.php(390): XF\App->run()
#19 index.php(20): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#20 {main}

array(4) {
["url"] => string(1) "/"
["referrer"] => string(41) "https://snogssite.com/members/ozzy47.769/"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

NixFifty

Administrator
Staff member
Has this only happened once or multiple times? If only once, it's likely the add-on was disabled as the member page was loaded and is safe to ignore.
 
Top